Monica Gabor

Nume: Monica Gabor Columbeanu
Locul nasterii: Bacau, Romania
Data nasterii: 8 ianuarie 1988
Parinti: Veronica Gabor si Emil Gabor
Frati / Surori: Doua surori, Ramona Gabor si Alina Gabor
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Saten inchis
Inaltime: 1,80cm
Grautate: 50kg
Nationalitate: Romana
Porecle: Moni
Sot: Irinel Columbeanu
Copii: O fata, Irina Columbeanu
Ocupatie: Model
Studii: Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA

Monica Gabor s-a nascut pe 8 Ianuarie, 1988 la Bacau, Romania. Ea este un faimos model din Romania cunoscuta si ca sotia faimosului om de afaceri Irinel Columbeanu.

Biografie si cariera:

Monica Columbeanu a visat la o cariera in lumea modei inca de cand era doar un copil. Cand a implinit varsta de 16 ani Monica a inceput niste cursuri de modelling iar acestea ii ocupau foarte mult din timpul ce trebuia acordat studiilor. Dorindu-si foarte mult aceasta cariera Monica a renuntat la liceul din orasul sau natal si s-a mutat la Snagov alaturi de iubitul ei, omul de afaceri Irinel Columbeanu.

In acest fel Monica si-a continuat studiile la Snagov si in acelasi timp si-a urmat cursurile de modelling si participand la multe prezentari de moda. Faptul ca era iubita miliardarului a ajutat-o foarte mult pentru ca i s-au deschis multe usi si a patruns cu o foarte mare lejeritate in lumea mondena. La scurt timp dupa ec a absolvit liceul Monica s-a castorit cu Irinel si apoi a mers la faculate.

Pe tot parcursul facultatii Monica a fost introdusa din ce in ce mai mult in lumea mondena din Romania si a aparut la multe emisiuni televizate. Monica s-a bucurat de admiratia multor designeri si in scurt timp a devenit modelul preferat al tuturor creatorilor de moda atat din tara cat si din strainatate.

Suntem realisti si precizam ca tot succesul ei pe plan profesional se datoreaza sotului, acesta impartind in stanga si in dreapta sume fabuloase doar pentru a o face cunoscuta pe Monica. Este totusi adevarat si faptul ca Monica este o femeie foarte frumoasa ce isi merita pe deplin aprecierile ce vin din partea oamenilor de specialitate.