Giulia Anghelescu

Nume: Giulia Anghelescu
Locul nasterii: Galati, Romania
Data nasterii: 07 Noiembrie 1984
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Castaniu
Inaltime: 1.72
Greutate: 54 kg
Dimensiuni: 87-60-90
Nationalitate:Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Necasatorita
Copii: Nu are
Ocupatie: Cantareata, prezentatoare
Studii: Facultatea de Sociologie – Psihologie din cadrul Universitatii „Spiru Haret”.

Este tanara, munceste foarte mult la radio si are o cariera muzicala pe care multi o invidiaza. Giulia a inceput sa cante inca de la varsta de sase ani, iar prima aparitie in fata publicului o are cateva luni mai tarziu in cadrul spectacolului-concurs pentru copii, Tip-Top Minitop.

In februarie 1995 a lansat prima caseta, care cuprindea piese semnate de catre Adrian Ordean si Mihai Ochiu. A pus bazele clubului Giulia intre 1995-1998, club ce reunea copiii talentati din Galati in fiecare duminica. In 1996, a format o trupa impreuna cu doua fete, printre care si Monica. Un an mai tarziu a ajuns realizatoarea si moderatoarea unei emisiuni pentru adolescenti, la un post de televiziune local din Galati.

Tot in 1997, Giulia participa la preselectia organizata de Prima t

v pentru Scoala Vedetelor, reusind sa se claseze printre cei sapte finalisti. In acelasi an si-a infiintat un trio din care facea parte Monica Andrei, viitoare componenta a trupei Candy si Andreea Antonescu de la fostul Andre. Din pacate formula nu a fost menita sa reziste, foarte curand, fetele s-au despartit. In 2000 initiaza o colaborare cu Laurentiu Duta, iar la sugestuia acestuia impreuna cu Claudia si Selena formeaza trupa „Candy”.

Trupa a avut mare succes lansand in perioada cat au fost impreuna cinci albume: „Candy”, „O seara perfecta”, „De vis”, „Best of” si „Poveste”. Incepand din anul 2002, giulia s-a mutat in Bucuresti si a absolvit Colegiul „Gheorghe Lazar”, ulterior s-a inscris la cursurile Facultatii de Sociologie-Psihologie din cadrul Universitatii „Spiru Haret”. In 2004 a renuntat la trupa Candy pentru a-si face o cariera solo. A lansat la putin scurt primul album solo intitulat „Giulia”. In luna octombrie a aceluasi an, Giulia a fost co-prezentatoare la emisiunea „Cool-Mea Distractiei” la TVR 2, ulterior fiind unic prezentator al emisiunii „Kiss Adventuri” de la Prima Tv. Cel de al 2-lea album a fost lansat in vara lui 2006 si s-a numit „Fluturi”.

Giulia a colaborat cu trupa DJ Project la piesa „Prima Noapte”, dar si cu Marius Nedelcu (Ex Akcent) la piesa „Rain”. A lansat in vara lui 2008 al 3-lea album solo intitulat „Primul pas”. A participat la showul tv „Dansez pentru tine” unde a si castigat locul 1. A prezentat, alaturi de Andu Campu emisiunea „Kiss my way” de la Kiss Fm, iar in prezent este moderatoarea emisiunii „My kiss”.