Diana Munteanu Niculescu

Nume: Diana Elena Munteanu
Locul nasterii: Brasov, Romania
Data nasterii: 15 decembrie 1978
Parinti: Mama soprana, tatal dirijor
Frati/Surori: Un frate, Toni Munteanu
Culoarea ochilor: Verzi
Culoarea parului: Blond
Inaltime: 1,72cm
Nationalitate: Romana
Sot: Claudiu Niculescu
Copii: Un baiat, David Cristian
Ocupatie: Model, actrita, prezentatoare TV
Studii: Scoala de muzica sectiunea pian, liceul sportiv, Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica

Diana Munteanu s-a nascut pe 15 decembrie, 1978 in Brasov, Romania. Este una dintre cele mai frumoase modele din Romania fiind, de asemenea, actrita si prezentatoare TV.

Diana Munteanu a inceput sa isi pregateasca drumul catre o cariera de succes inca de mica si spun asta pentru ca a studiat la scoala de muzica sectiunea pian dupa care Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica.

Fiind o tanara frumoasa si talentata Diana a primit un rol in filmul Seed of Chucky si astfel ea a fost remarcata pentru calitatile sale. Din acel moment a primit multe oferte de a poze pentru diverse reviste si de a lucra cu faimosi creatori de moda. Nu a stat mult pe ganduri si astfel a devenit un faimos model. In acelasi timp Diana a semnat un constract cu postul MTV si astfel ea a fost VJ la MTV pentru un timp. In anul 2007 frumosa blonda a vrut sa demonstrze ca poate face mai mult si s-a angajat la Antena 2 ca si prezentatoare a emisiunii „Conferinta de presa”.

Avand deja ceva experianta in televiziune ea s-a descurcat de minune si astfel si-a castigat o multime de fani si in acelasi timp admiratia multor oameni de renume. Chiar daca a inceput sa lucreze in televiziune, Diana nu a renuntat nici o clipa la cariera ei de actrita, ba chiar a mai jucat in doua filme faimoase alaturi de importanti actori. In anul 2005 Diana a jucat in Azucena alaturi de Nicoleta Luciu dar si in faimosul film Intoarcerea Mortiilor VII – Necropolis.

Astfel blonda si-a creat o frumoasa cariera pe care probabil o va continua in viitor si cine stie, poate de va surprinde si cu alte proiecte.