Cosmina Pasarin

Nume: Cosmina Pasarin
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Data nasterii: 02 Octombrie 1982
Frati/Surori: Nu are
Culoarea ochilor: Verzi
Culoarea parului: Brunet
Inaltime: 1.71
Greutate: 54 kg
Nationalitate:Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Necasatorita
Ocupatie: Prezentatoare TV
Studii: Scoala de Arta Bucuresti

Cosmina Pasarin s-a lansat in lumea showbiz-ului la varsta de 19 ani intr-o emisiune televizata la Pro tv „Vara ispitelor” si datorita fanilor acestor gen de emisiuni se face remarcata. Cand hotaraste sa pozeze in revista pentru adulti „Playboy ” nu realizeaza ca destinul i se va schimba.

Este asaltata de proiecte si angajata de diferite posturi de televiziune pentru a prezenta programe mai mult sau mai putin importante, dar pentru ea sunt rampe de lansare: „Zero” emisiune prezentata alaturi de Dalia Negulescu si Vlad Craioveanu la ProTv, „Zanga Party”, emisiune prezentata alaturi de Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Dalia Negulescu si George Vintila tot la ProTv, „Coca Cola-foria”, pe care o prezinta impreuna cu George Vintila la Pro TV.

Pe langa televiziune a cochetat si cu actoria, si a avut si cateva aparitii episodice in serialul „La Bloc” difuzat pe ProTV. A mai prezentat vremea la ProTv. a fost invitatul special al emisiunii ”Sambata seara razi la PRO TV, unde a jucat in cateva scenete umoristice. A facut rubrica despre frumusete si sport, a realizat interviuri cu vedete in Revista „Ce se intampla doctore?”.

I se propun si cateva roluri in cateva filme si seriale de televiziune :”Baieti buni” difuzat la ProTv , „Chiquititas” la Kanal D , a jucat in „Tanti”, un film in regia lui Serban Marinescu, scenariu Mircea Daneliuc, productie Tandem Film, dar si in serialul „17”, scenariul Mugur Mihaiescu, regia Theodor Halacu Nicon.

Datorita multiplelor aparitii la televiziune devine o aparitie constanta in emisiuni televizate si prezentatoare la diferite evenimente mondene. Este prezentatoarea emisiunii „Intalnire DP2” fiind urmasa lui Maruta, ajunge sa fie simpatizata de multa lume si are o cariera in plina ascensiune.