Corina Caragea

Nume: Corina Caragea
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Data nasterii: 31 decembrie 1982
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Brunet
Inaltime: 1,73cm
Greutate: 50kg
Nationalitate: Romana
Sot: Necasatorita
Copii: Nu are copii
Ocupatie: Prezentatoare TV
Studii: Facultatea de Jurnalism, Facultatea de Relatii Publice

Inca de mic copil Corina Caragea si-a dorit o cariera in televiziune si visul i s-a indeplinit mai tarziu deoarece a urmat cursurile Facultatii de Jurnalism.

Corina a aparut pentru prima data pe micile ecrane in anul 2003 ca si dansatoare in grupul de balet al emisiunii „Surprize Surprize” prezentata de Andreea Marin la postul de televiziune TVR1.

Corina a lucrat la televiziunea romana vreme de cateva luni, iar in cadrul aceluiasi an ea s-a angajat la postul de televiziune Realitatea TV unde a cochetat un timp cu stiri sportive. Fiind o femeie foarte frumoasa si in acelasi timp foarte talentata, Corina a primit propunerea de a lucra la postul Pro TV si fara sa stea pe ganduri a acceptat.

Asa se face ca tanara absolventa de jurnalism a inceput sa lucreze ca si prezentatoare a stirilor sportive. In redactie Corina a intalnit o multime de oameni care aveau deja experienta in domeniu si usor usor ea a invatat toate misterele acestei meserii.

In prezent ea lucreaza la Pro TV si o are ca si colega pe frumoasa Raluca Arvat. Impreuna cele doua fete fac o echipa exceptionala si sunt urmarite su sufletul la gura de toti barbatii ce doresc sa fie la curent cu stirile sportive. Totodata, Corina mai pozeaza si in diverse reviste de moda si mai participa si la anumite prezentari de moda.

Corina a avut un pictorial in celebra revista FHM si a primit o oferta de a poza si in Playboy insa a refuzat.