Catrinel Sandu

Nume: Catrinel Sandu
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Data nasterii: 19 Noiembrie 1976
Zodia: Scorpionn
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Blond
Inaltime: 1.68
Greutate: 45 kg
Nationalitate: Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Casatorita
Sot: Gabriel Trifu
Copii: O fata, Sara
Ocupatie: Prezentator tv
Studii: ATF sectia creatie – coregrafica

Catrinel Sandu a inceput sa colaboreze cu Opera Romana din Bucuresti inca din perioada liceului, iar din 1995 a colaborat cu toate companiile de dans contemporan.

Cariera:

In timpul facultatii a colaborat cu sectia de regie-film, la lucrarile de final de an. In ultimul an de liceu a fost reporter la Tele7 ABC la o emisiune despre problemele elevilor si ale studentilor.

A facut reclame si modelling, in acelasi timp si-a valorificat din plin cunostintele de miscare scenica acumulate in anii de scoala. In 1999 a ajuns la TVR datorita casting-ului castigat pentru emisiunea „Show 21” pe care l-a prezentat alaturi de Stefan Banica timp de 1 an de zile.

A semnat apoi coregrafia revelionului 1999-2000 de la TVR, apoi a ramas coregraful emisiunii „Surprize, Surprize” pentru o jumatate de an. S-a mutat apoi la Prima tv unde a prezentat aceeasi emisiune „Show 21” dar de data aceasta alaturi de Marius Florea Vizante. A semnat contract de exclusivitate cu acest post de televiziune, devenind vedeta postului. In paralel a semnat si coregrafia emisiunii „Cronica Carcotasilor”.

Pe langa faptul ca era coregraful mai multor emisiuni, a fost si prezentatoarea catorva dintre ele printre care „Boom Boom”, „Miss Tres Jolie” a prezentat alaturi de Lucian Viziru, „Aici e de noi” cu Marius Radmanestean si Cabral, „Camera de ras”, „Caravana Prima” cu Dan Fintescu si „Kaiser Fest”. In 2003 la sfarsitul anului a ajuns la National tv, unde a prezentat emisiunile „Ora de comedie” si „Suflete pereche”.

A lucrat si la programul de revelion 2003-2004 la acelasi post de televiziune. In 2004 a gazduit emisiunea de Paste, iar de la inceputul aceluiasi an a prezentat programul de moda si lifestyle „Fashion Explorer” si in acelasi timp, pentru 3 luni de zile a fost purtatorul de imagine al campaniei de fidelizare „Un milion la un buton”.

In sezonul estival din 2004 a prezentat show-ul de divertisment „Scandic bar” la Olimp-Neptun, a fost una dintre prezentatoarele de la „Nu suntem blonde” alaturi de Gina Pistol si de la „Nationala de bere” alaturi de Lucian Ghimisi si Fluvio Balboni. A mai fost gazda emisiunii „Fantastic Bar”, a interpretat-o pe Mirela in serialul „Cuscrele”.