Bebelusele Oana Ionita si Delia Florea

Nume: Delia Andreea Florea
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Data nasterii: 04 Iulie 1987
Frati/Surori: O sora, Medeea
Culoarea ochilor: Verzi
Culoarea parului: Brunet
Inaltime: 1.73
Greutate: 54 kg
Nationalitate:Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Necasatorita
Copii: Nu are
Ocupatie: Dansatoare
Studii: Facultatea de Jurnalism

Delia este o cunoscuta dansatoare romanca, facandu-se remarcata datorita emisiunii de pamflet „Cronica Carcotasilor”. Si-a inceput cariera in televiziune in noiembrie 2003. I se mai spune si bebelusa Delia, ea fiind una din bebelusele dansatoare ale emisiunii.

De-a lungul timpului a participat la numeroase concursuri de dans si a castigat o multime de premii. A absolvit Facultatea de Jurnalism si lucreaza in televiziune de la varsta de 16 ani, atunci cand a intrat in echipa Carcotasilor. Nu are un model profesional, dar marturiseste ca „fura” cate ceva de la fiecare persoana pe care o apreciaza.

A invatat la liceul „Dante Alighieri”, iar in iunie 2009 a terminat Facultatea de Jurnalism, luand 8,20 la Examenul de licenta. Frumoasa bruneta practica dansul sportiv inainte de a ajunge la „Cronica carcotasilor”, acesta fiind si unul din hobby-urile si talentele ei. De curand, Delia a mai facut un pas important in cariera sa. Acum frumoasa bruneta este si prezentatoarea emisiunii „Kiss Blitz”, difuzata la Kiss TV, incepand din august 2009.

A acceptat aceasta noua provocare deoarece si-a dorit sa incerce si altceva, ii place sa invete lucruri noi care sa o provoace. Delia are dansul in sange si de mai bine de sase ani este Bebelusa la „Cronica Carcotasilor”. Pe langa aparitiile de la Cronica, Bebelusa mai este solicitata si la tot felul de evenimente, prezentari de moda si sedinte foto, datorita calitatilor ei fizice destul de generoase.

Nume: Oana Ionita
Alias: Bebelusa Oana
Locul nasterii: Ploiesti, Romania
Data nasterii: 18 Decembrie 1981
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Blond
Inaltime: 1.70
Greutate: 50 kg
Nationalitate:Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Necasatorita
Ocupatie: Dansatoare
Studii: Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale, Bucuresti – sectia coregrafie, pedagogie

Oana a terminat UNATC-ul, sectia Coregrafie-Pedagogie, iar dupa facultate a inceput sa predea copiilor. De altfel, ea a luat lectii de dans de cand avea doar 4 ani, cand mama a inscris-o la balet.

Nu face doar coregrafiile pentru „Cronica carcotasilor”, ci este o profesoara de dans adevarata care insa nu se limiteaza la dansurile clasice. Orele pe care le preda ea se numesc „Dax Mix” si sunt ideale dupa o zi petrecuta la birou. Oana Ionita tine lectii de dans la sala Lady Fit si aduce un stil diferit la fiecare ora de curs. Asta ca sa excluda din start plictiseala. Blonda si-a inceput cariera in televiziune ca dansatoare la postul Tele 7 abc in emisiunea „Ora 1 a venit”.

Dupa Tele 7 abc a urmat Pro tv unde dansa in trupa de la emisiunea „Bingo”. Inainte de a se muta la Prima tv in 2002, a trecut intai pe la TVR 1 unde la emisiunea „Bravo bravissimo” a fost atat dansatoare, prezentatoare cat si coregrafa. La Prima tv a inceput ca dansatoare in emisiunea „Super Ban Show”, ajung apoi la „Cronica carcotasilor” unde a primit denumirea de bebelusa.

A fost si coregraf al emisiunii Megastar. Pe langa meseria de dansatoare, care este si cel mai mare hobby al ei, a cochetat si cu postul de prezentatoare a emisiunii Vedete-n figuri” in perioada 2008-2009. De asemenea a fost si balerina intre 1998-2000 la Teatrul de Revista Constantin Tanase din Bucuresti, iar din 2000 pana in 2004 la Opera Nationala Romana din Bucuresti. In timpul verii isi desfasoara activitatea de dansator-coregraf in clubul Amnesia din Ibiza.