Andreea Perju

Nume complet: Laura Andreea Perju
Ocupatia: Cantareata, model, actrita

Data nasterii: 02 ianuarie 1985
Zodia: Capricorn
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Studii: este studenta la Universitatea Hyperion, Facultatea de jurnalism
Starea civila: casatorita
Sot: Cristi Dociu
Copii: Mara
Inaltime: 1,70m
Greutate: 49kg
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: blond
Hobby-uri: muzica, dans, actorie
Muzica preferata: Pop, rock

Andreea Perju s-a nascut pe 02 ianuarie 1985 in Bucuresti si este studenta la Universitatea Hyperion, Facultatea de jurnalism.

A fost cunoscuta mai intai ca model. Gimnastica ritmica de performanta pe care a practicat-o timp de 9 ani au ajutat-o sa fie in forma. Nu are nici un implant, nici operatii estetice.

Andreea Perju este fosta componenta a trupei de balet de la „Surprize, Surprize”, emisiunea Andreei Marin. Inaintea acestei colaborari a facu parte din trupa „Oops”, care s-a destramat. A avut de asemenea un contract de hostess cu emisiunea „Duminica in familie” a Mihaelei Radulescu. A fost dansatoare in trupele Valahia si Candy.

Pentru piesa muzicala „Falling High” a solistului Keo, Andreea a filmat cateva scene erotice pasionale in toaleta unui club.

A jucat in telenovela romaneasca „Fetele marinarului”, rolul Vera, desi nu are studii de actorie. Inaintea acestui serial a studiat limba rusa, pentru ca personajul interpretat de ea sa fie cat mai veridic.

In 2008 a aparut in revista „Playboy” . La aniversarea a 10 ani de la aparitia „Playboy”, Andreea este una dintre cele zece femei frumoase care au aparut pe eticheta vinului special lansat cu acest prilej. In acelasi an a fost invitata la celebra emisiune a lui Dan Negru „Te pui cu blondele”

Dupa mai multe iubiri nefericite s-a casatorit in 2009 cu Cristi Dociu.In 2010 a devenit mama unei fetite numita Mara.