Andreea Antonescu

– Investeste sume importante de bani in carti de autoeducare si in flori.
– Are o colectie de inele.
– Si-a deschis in 2006 impreuna cu o buna prietena o firma de tranzactii imobiliare numita GUA.
– Este pasionata de feng-shui.
– A pozat pentru revista Playboy in 2002, acel tiraj vazandu-se cu o viteza uimitoare.

Andreea Antonescu s-a nascut la data de 7 septembrie 1982 in Galati, Romania. Este o cantareata romaneasca.

A debutat in lumea muzicala la varsta de 6 ani la concursul Si eu voi fi o stea desfasurat la Galati. La 12 ani si-a lansat primul sau album solo, numit Din vina ta care contine 10 piese scrise de Adrian Ordean. In 1999 lanseaza impreuna cu Andrea Balan albumul La intalnire, cele doua formand trupa ANDRE. In nici patru luni de la lansare, albumul se vanduse in peste 50.000 de exemplare.

Al doilea album „Noapte de vis”este scos pe piata in 1999, iar in primavara anului 2000 este lansat cel de-al treilea album al trupei Prima iubire. Urmeaza si un al patrulea tot in acelasi an numit Am sa-mi fac de cap. Primesc in 2001 trofeul „Otto Bravo” pentru cea mai buna trupa adolescentina. In 2002 sunt premiate cu 4 discuri de platina si unul de aur, pentru 1.500.000 de exemplare vandute si primesc titlul „PRINTESELE MUZICII DANCE DIN ROMANIA”.

Dupa despartirea de traupa ANDRE, canta sub numele AndreEA ca artist solo. Are loc o schimbare profunda de look si stil muzical. Primul album solo lansat s-a numit AndreEA. Dupa sase luni de la lansarea celui de-al doilea album „Cand dansez cu tine, artista a fost rasplatita cu Discul de Aur pentru cele peste 35.000 de exemplare vandute. Dupa o pauza de doi ani, lanseaza albumul Metamorfoza.