Anda Adam

Nume: Anda Angelica Adam
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Data nasterii: 27 aprilie 1980
Parinti: Angelica Adam si Andrei Adam
Frati / Surori: Un frate, Vlad Adam
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Brunet
Inaltime: 1,63 cm
Grautate: 57 kg
Nationalitate: Romana
Porecle: Ada
Sot: Necasatorita
Copii: Nu are copii
Ocupatie: Cantareata, dansatoare
Studii: Liceu si facultate

Inca de la varsta de 16 ani Anda Adam a cunoscut succesul pe plan muzical, aceasta incepand o colaborare cu faimoasa trupa RACLA.

Cariera:

Inca de la prima colaboarare Anda a fost incantata de lumea muzicala si s-a hotarat sa persevereze pentru a-si face o cariera in acest domeniu. Anda a inregistrat cu trupa RACLA piesa „Nu ma uita” care a avut un imens succes pe piata muzicala si a intrat foarte repede in atentia caselor de productie si a producatorilor muzicali. La scurt timp dupa ce piesa inregistrata cu RACLA Anda a lasnat si o piesa cu Marijuana numita „Fete rele” ce a dus mai departe succesul Andei in lumea muzicala.

Tanara cantareata a fost ambitioasa si a lansat hit dupa hit si astfel a devenit artista preferata a producatorilor si a caselor de productie. Anda nu s-a lasat si a continuat sa cante desi pe piata muzicala si in acest domeniu sunt foarte putini cei ce rezista. A existat un moment in care a incercat sa isi faca propria afacere dar acest lucru nu a avut succes. Anda si-a deschis propriul salon de frumusete unde a lucrat cot la cot cu angajatii dar din pacat nu a facut fata vremurilor grele, ea fiind implicata si in proiectele muzicale.

A facut o pauza, timp in care nu a mai lansat nimic si s-a apucat de lectii de canto. Anda a lansat piesa „Ce ti-as face” unde a colaborat cu Alex si apoi piesa „Nai nai” unde a colaborat cu Bishop dar si cu Smiley si Randi, ambele piese devenind hituri. Anda s-a bucurat de un real succes in lumea muzicala si inca se bucura pentru ca piesele ei fac furori si in prezent.