Anamaria Prodan

Nume: Prodan
Prenume: Anamaria
Alte Nume: Anamaria Reghecampf
Parinti: Ionela Prodan
Sot: Tiberiu Dumitrescu, Laurentiu Aurelian Reghecampf
Copii: Sarah, Rebecca, Laurentiu Jr.
Nationalitate: Romana
Studii: Liceul de Filologie-Istorie „Zoia Kosmodemianskaia”, Facultatea de Drept si Relatii Internationale
Ocupatie: Manager sportiv

Anamaria Prodan este fiica cunoscutei cantaretei de muzica populara Ionela Prodan si de asemenea este un agent FIFA, figurand pe lista agentilor FIFA cu numele actual al sotului, Anamaria Reghecampf.

A terminat cursurile Liceul de Filologie-Istorie „Zoia Kosmodemianskaia”, dupa care a urmat cursurile Facultatii de Drept si Relatii Internationale. Timp de 15 a facut pian, dar nu a urmat o cariera muzicala ca mama sa Ionela Prodan.

In anul 2008 a fost numita Presedinte la FC Buftea in liga a II-a, fiind singura femeie ce conduce destinul unei echipe. In anul 2009, Anamaria a trecut la gruparea FC Snagov in functia de Presedinte Executiv, functie ce o detine si astazi.

Managerul sportiv are doua fete din prima casatorie cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, Sara

h si Rebecca. Dupa ce a avut o frumoasa relatie cu fotbalistul Laurentiu Aurelian Reghecampf, viata i-a adus impreuna dupa 13 ani in care nu se mai vazusera si nu-si mai vorbisera deloc. Cei doi s-au casatorit in anul 2008 in Las Vegas si au impreuna un baiat, Laurentiu Jr.

Resedinta oficiala a sotilor este in Las Vegas, SUA, iar in Romania locuiesc doar temporar la Snagov.

Anamaria are o mare parte din afaceri in tara, ea avand o firma de impresariat, Universal Sport Management, impreuna cu fotbalistul Adrian Mutu dar si cu Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana.

Detine o cofetarie-patiserie in incinta Rin Grand Hotel si mai are o firma ce importa pamant cu o mare capacitate de absorbtie a apei, mai mare decat in mod normal, astfel incat reduce costurile apei la jumatate.

In televiziune, Anamaria Prodan a fost prima femeie ce a fost cooptata in echipa emisiunii „Procesul Etapei” de la Pro Tv, fiind prima femeie care a vorbit vreodata de fotbal. A mai avut colaborari cu Tele 7 abc si Antena 1.

Convinsa de prietena ei Teo Trandafir, Anamaria a intrat in echipa Tv Romantica unde a prezentat emisiunea matinala alaturi de Nicoleta Voica si Catinca Roman. Dupa un an de activitate a avut propria ei emisiune „Pe contre cu Anamaria Prodan”.

A renuntat la televiziune pentru a se intoarce la fotbal, reluandu-si meseria de Agent FIFA.

De asemenea a aparut in mai toate revistele de succes din tara precum „High Life”, „Playboy”, sau „Fanatik” dar si in reviste din strainatate cum ar fi „Bild” din Germania.