Mihaela Radulescu

Nume: Mihaela Radulescu
Locul nasterii: Piatra Neamt, Romania
Data nasterii: 03 August 1969
Parinti: Mama Marilena, Tata Petre
Frati/Surori: Un frate Florin
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Brunet
Inaltime: 1.72
Greutate: 57 kg
Nationalitate:Romana
Etnie: Roman
Stare civila: Necasatorita
Copii: Un baiat, Ayan
Ocupatie: Prezentatoare

Mihaela Radulescu a avut o diversitate de locuri de munca inainte de a intra in televiziune.

A fost instructor de gimnastica aerobica si de fitness, sofer de taxi pe vremea cand era studenta, secretara primului purtator de cuvant al guvernului de dupa Revolutie, referent la Biroul de Relatii Externe si Protocol din Senat, sefa de cabinet la Senatul Romaniei, directorul Festivalului International de film Dakino, pentru 3 editii, director si co-organizator a doua editii ale concursului de modele al agentiei internationale Elite, „Look of the year”.

Cele mai interesante momente le-a petrecut in postul de la guvernul Romaniei, ca secretara a purtatorului de cuvand al Guvernului, Cristian Unteanu. A marturisit ca pentru a nu fi concediata din postul de la Guvern purta o peruca blonda.
Raduleasca a fost participanta activa la evenimentele din 1989, a urmat studii pe care le-a intrerupt datorita celebritatii obtinute in 12 ani de Televiziune. A facut 2 ani la facultatea de limbi straine, 2 ani la Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti, studenta la Psihologie, 3 ani la IEFS, 2 ani la Filologie, studenta la Regie film, Facultatea de Arte, Universitatea Hyperion. A transmis pentru Pro Tv, Antena 1, B1 Tv, Tele 7 abc, timp de 2 ani a lucrat la radio Guerilla si timp de 3 ani a fost director executiv la Festivalul International de film Dakino.

Datorita meseriei pe care a avut-o a intervievat toti presedintii si membrii Guvernului de dupa 90, cam toate personalitatile marcante din toate domeniile, oameni obisnuiti dar si pe Benjamin Netanyahu, Phil Collins, Robert de Niro, Johnny Depp, Catherine Deneuve, Emir Kusturica, Goran Bregovic, Steven Seagal, Quentin Tarantino, Salma Hayek, Harvey Keitel, Smokie, Marie France Ionesco, Jose Carreras, 3 laureati de premiu Nobel (Edmund Phelps, Orhan Pamuk si Muhamad Yunus), Emma Thomson, Sir Paul McCartney.

A publicat timp de 2 ani articole in rubrica permanenta la revista The ONE si de cativa ani scrie cea mai de succes pagina de opinie a revistei internationale, editia romaneasca ELLE. A mai publicat si in revista TABU, revista Dilamateca, a publicat articole in Almanahul Academiei Catavencu.

A reusit sa doboare toate recordurile de vanzare ale unei carti scrise de un autor roman prin cartea ei „Despre lucrurile simple”. A jucat in : 2 scurt metraje, in regia lui Radu Muntean si Titus Munteanu, in videoclipul trupei Directia V – piesa Seductie, in videoclipul trupei „Proconsul”, filmul „15”, in regia lui Sergiu Nicolaescu, filmul „Legaturi bolnavicioase”, regia Tudor Giurgiu, filmul „Magia dragostei”, regia Brandusa Novac si filmul american „Fall down dead”, regia John Keeyes, a regizat :toate editiile emisiunilor de sport extrem si divertisment, premiate de APTR – „Punem pariu ca-i vara”, emisiunile GALA, Afis si Duminica in familie, filme documentare in Tanzania, Africa de Sud, Irak, Afganistan, Kenia, Delta Dunarii, filmul comandat de WWF – „Ostroavele Dunarii”, videoclipul piesei „Curcubeu”, trupa Bere Gratis, videoclipul piesei „The wizdiz song”, trupa Taxi.