Daniela Crudu

Nume: Daniela Crudu
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Data nasterii: 14 Iunie 1989
Frati/Surori: O sora, Ana Maria
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Brunet
Inaltime: 1.72
Greutate: 51 kg
Dimensiuni: 90-62-90
Nationalitate:Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Necasatorita
Ocupatie: Model
Studii: Liceul Economic Nr. 4

 

Daniela Crudu, devenita vedeta matinalului de la Antena 1, si-a inceput cariera ca animatoare in cluburile de noapte. A urmat apoi o scoala de manechine si fotomodele. Norocul insa i-a suras cand a fost remarcata de printul Andrei Ratiu.

Daniela Crudu a fost adusa pentru prima data in atentia presei de catre Printul Andrei Ratiu prin intermediul Scolii de modelling Prince d’Armeny. Ea a castigat titlul de „Cel mai sexy fotomodel din Romania”.

Desi avea job full-time fiind asistenta celor doi matinali antenisti, Razvan si Dani, nu a renuntat la activitatea care a consacrat-o, animatoare in cluburi de noapte. Dansa din placere si castiga in jur de 100 de euro pe seara.

A dansat si in clubul Cuando, unde lua 200 de lei pe seara. Bruneta are un succes nebun la public datorita formelor ei apetisante. Vecina matinalilor, a prins gustul succesului dansand provocator in cluburile bucurestene, devenind in scurt timp una dintre cele mai bine platite animatoare locale, castigand pana la 600 de euro pentru o seara de coregrafie si striptease.

Daniela a dadnsat atat in cluburile din Romania, cat si in strainatate, ea a fost plecata de mai multe ori cu contract de animatoare in Liban. Punctele de ratind pe care Daniela le aduce emisiunii sunt cu mult mai multe decat cele inregistrate de bruneta Mantea.

Aparitia incendiara a brunetei din revista destinata barbatilor, Playboy, i-a adus si mai multa popularitate ajungand sa prezinte lenjerie pentru brand-uri cunoscute. Pe langa postul de asistenta la „Neata cu Razvan si Dani” mai defileaza si ca model pentru diferiti designeri romani.