Andreea Raicu

Andreea Raicu s-a nascut pe data de 18 iulie 1977 in Bucuresti, Romania. Este topmodel si prezentatoare de televiziune.

A absolvit Facultatea de Limbi Straine, Sectia Engleza – Italiana din cadrul Universitatii Spiru Haret. Ascensiune in lumea modei a venit odata cu castigarea locului I la finala nationala a Elite Model Look in 1995. Apoi a castigat premiul Best Elegance la finala internationala a Elite Model Look de la Seul, fiind primul premiu castigat de o romanca la o competitie internationala de gen.

Dupa o vreme si-a facut debutul si in televiziune, prezentand emisiunea „Reuniunea de clasa”, „Big Brother” si „Megastar”. In paralel este si redactor de moda la revista VIVA si realizatoarea emisiunii difuzate de EUROPA FM „Bal mascat”.

Televiziunea nu a tinut-o departe de prezentarile de moda, fiind model pentru mai multi designeri romani precum Doina Levinza, Irina Schrotter alaturi de care a lansat si o colectie de haine. A ocupat coperta tuturor revistelor de moda si nu numai, dar mai ales a tabloidelor.

Fiind pasionata de sport, a lansat de curand un dvd cu exercitii de tae-bo. Viata sa pesonala a facut in repetate randuri deliciul presei de scandal, mai ales ralatia tumultuoasa cu fotbalistul Cristian Chivu, iar in prezent cu cantaretul Tudor Chirila.

– Marea sa pasiune o constituie calatoriile.
– Designeri romani favoriti – Irina Schrotter, Razvan Ciobanu, Maria Lucia Hohan.
– Accesorii – Bijuteriile din aur alb si diamante
– Parfumul preferat – DKNY de la Donna Karan
– Vacanta perfecta – Departe, cat mai departe, la cald, pe malul unei mari cu apa turcoaz, pe o plaja cu nisip alb.